Fågelsångsvägen 7B, Vallentuna Tipsa Skriv ut

Snabbfakta

Industri, Logistik, Kontor

Fågelsångsvägen 7B, 18642 Vallentuna

1 000 m²

Kontaktuppgifter

Camilla Göransson
Mob. 072-743 06 22
camilla.goransson@swedbankkf.se

Beskrivning

Modern hörnlokal med bra skyltmöjlighet. Representativ fastighet med mycket bra rangerytor.

Attraktivt läge i Fågelsångens industriområde som ligger vid väg 264 som knyter ihop Arninge, Täby och Vallentuna, med access till E18 samt till Norrortsleden, som leder till E4.

Väldisponerad kombilokal om ca 1000m² med höglager ytor med ca 7m takhöjd.
Golven tål hög belastning.
Flera lastportar (4x4,5m samt 3x3 m) för enkel i och urlastning.
Stora asfalterade ytor runt om den inhägnande tomten.
Bra ytor för kontor, personalrum, omklädningsrum, dusch och tex gym. Övriga öppna ytor kan anpassas för den egna verksamheten.

Internet finns framdraget till fastigheten.
Uppvärmning genom luftvärmepump.
Ventilation med värmeåtervinning.
Oljeavskiljare (gemensam för fastigheten).

Goda kommunikationer, Buss 664 och 608 har hållplatser i den absoluta närheten med ändhållplatser Vallentuna station samt Humlegården i Stockholm.

Omgivning/natur
Läge och kommunikationer
Området ligger vid väg 264 som knyter ihop Arninge, Täby och Vallentuna, med access till E18 samt till Norrortsleden, som leder till E4. Härifrån är det ca 10 minuter till Arninge Centrum samt ca 5 minuter till Vallentuna Centrum.
Buss 664 och 608 har hållplatser i den absoluta närheten med ändhållplaser i Vallentuna station samt Humlegården i Stockholm.
Inom kort avstånd når man även Arninge handelsplats som erbjuder ett mycket bra serviceutbud med bl.a. COOP Forum, Willys, Systembolaget, Rusta, El-Giganten m.fl. Centrala Stockholm når man på ca 30 minuter med bil.
Företag i närheten Plastformning i Stockholm AB, Olsbergs, Diskteknik, Svenska Pump, Rini Ergonteknik, Durable Scandinavia AB, Carson, m.fl.
I området finns lunchrestaurangen Il Forno, övrig närservice ligger endast några minuters bilfärd bort i Arninge eller Vallentuna.

Kommunikationer
Buss 664 och 608 har hållplatser i den absoluta närheten med ändhållplaser i Vallentuna station samt Humlegården i Stockholm.

Typ

Industri, Logistik, Kontor.


Storlek

Bruksarea ca 1 000 m²


Ekonomi