Hillevägen 37, Gävle Tipsa Skriv ut

Snabbfakta

Kontor

Hillevägen 37, 80646 Gävle

1 294 m²

6 000 000 kr

3 658 000 kr

Kontaktuppgifter

Oskar Sandén
Mob. 072-453 34 90
oskar.sanden@swedbankkf.se

Beskrivning

Mycket bra läge, nära både E4:a och centrala Gävle. Solid byggnad i ett och två plan med flexibel konstruktion som ger möjlighet till varierande hyresgästanpassningar.

Källare med egen infart. Gott om parkeringsplatser. Attraktivt område med nya detaljplaner och nyproduktion i närheten.

Tomten är bebyggd med en kontorsbyggnad i 1-2 plan ovan mark samt källare. Byggnaden är ursprungligen uppförd under 1967-68 därefter löpande renoverad.

Lokalerna är uthyrda till två hyresgäster i planen ovan mark och tre hyresgäster för lokaler i källarplanet. Lokalerna ovan mark nyttjas dels som kontor av hyresgästen Siemens och dels som gym för motion, yoga samt behandlingsrum för hyresgästen S LTeknik och Hälsa.

Lokalerna har renoverats under senare år och bedöms ha en normalt till god standard. Ytskikt med omväxlande textilmattor, lamellparkett och linoleummatta. Våtgrupper har klinker på golv och kaklade väggar. Ventilationssystemet är intrimmat hösten 2017 samt har komfortkyla för Siemens och Träningscenter I källaren som har nedfart för bil finns ett antal förråd och verkstadsytor som hyrs av sammanlagt tre hyresgäster. Lastkaj finns på baksidan av byggnaden.

Byggnadens stomme och bjälklag utgörs av betong. Yttertaket är platt och belagt med gummiduk. Fasader är klädda med tegel och plåt. Uppvärmning sker via undercentral för fjärrvärme. Ventilationen utgörs av mekanisk till- och frånluftsventilation med visst behov av intrimning för att fungera tillfredställande.

Fastigheten är belägen i området Persbacka ca 5 km norr om Gävle Centrum. Tomten är plan och hårdgjord och inrymmer ett antal parkeringsplatser. Omgivande bebyggelse utgörs av bostadsområden, delvis relativt nyuppförda radhus samt äldre friliggande villabebyggelse. Kommersiell service som butiker m m finns inom några kilometers avstånd från fastigheten.


Kontakta mäklare för försäljnings-PM och visning!

Byggnadstyp
Hyreshuslokal
Byggår
1969

Kontor 2 st area 1294 m2
Tomtarea 3464 m2

Typ

Kontor.


Storlek

Bruksarea ca 1 294 m²


Ekonomi

Pris:
6 000 000 kr
Taxeringsvärde:
3 658 000 kr