Strandvägen 39, Nordmaling Tipsa Skriv ut

Snabbfakta

Vård, Kontor, Bostäder

Strandvägen 39, 91441 Nordmaling

3 123 m²

Kontaktuppgifter

Annica Åslund Olsén
Mob. 070-6685820
annica.aslund@ffkf.se

Beskrivning

Fastighet med stor potential för olika verksamheter.

Fastigheten är belägen i Nordmaling, mittemellan Umeå och Örnsköldsvik. Läget är naturvackert med goda kommunikationsmöjligheter till Umeå och Örnsköldsvik, ca 20 minuter med tåg. Fastigheten har närhet till havet och naturen samt en fin båthamn. I området finns goda fiskemöjligheter i både Lögdeälv och Öreälv. Inte så långt från fastighetens ligger en fin klubbstuga, biograf, Folkets Hus samt en styrketräningslokal.

Nordmaling har flera mindre och medelstora företag som tex SCA, Byggma, Rundviks Svets, L Entreprenad, Gustavssons Åkeri samt Ortolab.

På fastigheten finns uppfört en byggnad i två plan. Bottenvåningen inrymmer matsal med uteplats, restaurangkök, reception, fem boenderum samt personalrum. På andra plan finns åtta boenderum, ett sällskapsrum med kök samt gemensamma hygienutrymmen med två toaletter och en dusch.

Fastigheten har stor potential för en variation av verksamheter som tex hotell- och restaurang, vårdboende, företagshotell samt kontorslokaler. Möjlighet finns även att göra om byggnaden till bostäder.

Byggnaden har nytt centralt brandlarm samt brandcell i varje rum. Fasaden är ommålad för ca sex år sedan och ny el installerades för ca 10 år sedan. Fastigheten har bredband och flera stora vattentankar.Typ

Vård, Kontor, Bostäder.


Storlek

Bruksarea ca 3 123 m²


Ekonomi